top of page
Image by Priscilla Du Preez

Tutkimukseen osallistuminen

Tältä sivulta löydät tutkimushaastatteluihin liittyvää tietoa. Haastattelujen ajankohdat ja paikkakunnat löytyvät sivulta Ajankohtaista.

Tutkimustiedote

Tutustu täällä hankkeen tutkimustiedotteeseen.

Tietosuojailmoitus

Täältä löydät lisätietoa tutkimukseen osallistuvien tietojan käsittelystä.

Tutkimustiedote selkokielellä

Löydät selkokielisen tutkimustiedotteen täältä.

Image by Kenny Eliason

Kirjoituskutsu

Millaisia kokemuksia sinulla on koulusta ja mahdollisesti asuntolaelämästä kouluvuosiesi aikana? Millaista musiikinopetusta sait kouluvuosinasi? Entä kuulemiseen liittyvät käynnit lääkärissä tai terapioissa? Jos olet kuuro, osallistu tutkimukseen kirjoittamalla ja kertomalla omista kokemuksistasi.

Keräämme kirjoitelmilla aineistoa tutkimushankkeeseemme. Tutkimme siis kuurojen koulukokemuksia erityisesti musiikin opetuksesta ja asuntolaelämästä sekä kokemuksia korviin kohdistuneista lääketieteellisisistä toimenpiteistä ja kuulemisen apuvälineistä. Voit lukea osatutkimuksista enemmän Tutkijat-sivulla.

Voit kirjoittaa vapaamuotoisesti omien kokemustesi pohjalta niin pitkästi tai lyhyesti kuin haluat. Voit kirjoittaa nimelläsi tai nimettömänä. Mikäli ilmoitat nimesi, sitä eivät saa tietoonsa muut kuin tutkimusryhmän jäsenet.

Voit lähettää kirjoituksesi yhteydenottolomakkeella tai halutessasi suoraan: marjo.laitala@oulu.fi

Kirjoituksesi arkistoidaan pysyvästi Yhteiskunnalliseen tietoarkistoon myöhempää tutkimus-, opetus- ja opiskelukäyttöä varten, mikäli annat siihen luvan. Arkistoinnin yhteydessä kirjoitukset käsitellään siten, että niistä ei pysty tunnistamaan henkilöitä. Mikäli kirjoitat omalla nimelläsi, henkilötietojasi käsitellään tietosuojalain mukaisesti. Henkilötietojen käsittelystä on informaatiota Tutkimushaastattelut-sivulla.

Kiitos kokemuksesi jakamisesta!

bottom of page